Warning: Use of undefined constant APP_TD - assumed 'APP_TD' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ziarult/public_html/publicitate/wp/wp-content/plugins/banners_galore_classipress/banners_galore_classipress.php on line 18
Termeni si conditii

Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | AutentificareFeed RSS

Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare

Termenii „publicitate.ziarulteleormanul.ro”, „site-ul”, „site”, „noi” reprezinta societatea SC Tele Media Pres SRL si serviciile sale oferite prin acest site. Termenul „Utilizatorul” reprezinta toate persoanele fizice si / sau juridice care folosesc site-ul www.publicitate.ziarulteleormanul.ro.

Termenii „Termeni & Conditii”, „Principii de publicare anunt gratuit”, „Date de siguranta”, „Explicatii despre securitatea datelor” sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare. Prin accesarea www.publicitate.ziarulteleormanul.ro sunteti de acord cu ei.
Folosirea www.publicitate.ziarulteleormanul.ro

www.publicitate.ziarulteleormanul.ro isi rezerva dreptul de a modifica, inlatura sau adauga termeni si conditii prezentului regulament, incluzând termeni, amenzi/taxe aplicabile, politici de functionare/utilizare. Site-ul poate beneficia de acest drept fara notificari prealabile, iar utilizarea continua a serviciilor reprezinta acordul dumneavoastra asupra acestor modificari. Verificarea periodica a schimbarilor in prezentul regulament, precum si corectitudinea datelor de contact sunt in intregime responsabilitatea dumneavoastra.

Prin completarea formularului de inregistrare si apasarea butonului „Inregistrare”, precum si activarea prin e-mailul trimis de noi pe adresa furnizata de dumneavoastra:

Garantati faptul ca sunteti persoana fizica, aveti 18 ani sau peste 14 ani si consimtamântul tutorelui legal de a utiliza acest site web. Daca sunteti persoana juridica, parteneriat sau orice alta forma juridica de organizare in conformitate cu standardele de comert, inregistrarea dumneavoastra este o garantie.

Sunteti de acord sa furnizati informatii corecte si orice alt tip de informatie necesara pentru conditiile de plata si va angajati sa actualizati corect si permanent informatiile.

Garanteaza ca aveti autoritatea de a utiliza serviciile conform prezentilor termeni si conditii.

Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni, nu completati formularul de inregistrare si nu va autentificati cu contul si parola personala.
Descrierea serviciilor

Site-ul www.publicitate.ziarulteleormanul.ro ofera acces la o colectie importanta de resurse online care includ anunturi gratuite si servicii de vânzare-cumparare. Intelegeti si sunteti de acord ca aceste servicii includ si publicitate, iar publicitatea este necesara site-ului pentru furnizarea de servicii. De asemenea, sunteti de acord cu faptul ca serviciile oferite de www.publicitate.ziarulteleormanul.ro pot include anunturi legate de noi facilitati, mesaje administrative si newsletter. Puteti opta pentru neprimirea lor, prin accesarea link-ului de dezabonare de la sfârsitul newsletter-ului.
Responsabilitatile utilizatorului

Ca utilizator sunteti responsabil de propriile actiuni, precum si de consecintele pe care acestea le pot avea, in urma publicarii materialelor pe care le postati in mod public pe contul pus la dispozitie de companie.
Va obligati sa nu:

Publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului
Publicati materiale obscene, defaimatoare sau de amenintare fata de un alt utilizator
Publicati anunturi cu continut ilegal
Publicati anunturi care contin ca date de contact numere de telefon cu suprataxa
Publicati materiale care contin virusi sau alte programe cu intentia de a distruge orice sistem sau informatie
Promovati informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, ranirea fizica sau verbala impotriva oricarui grup sau persoana sau pentru a promova orice act de cruzime fata de animale.
Postati in alt mod date personale (nume, adresa, numere de telefon) sau inregistrarea acestora in rubricile care pot fi vizualizate de ceilalti utilizatori (descrieri, pseudonim etc.)
Adaugati mai multe anunturi cu acelasi continut sau inteles

www.publicitate.ziarulteleormanul.ro NU GARANTEAZA acuratetea informatiilor publicate de utilizatori si NU GIREAZA parerile exprimate de utilizatori.

Daca i se solicita de un utilizator, compania poate investiga afirmatiile in cadrul procesului de moderare si poate hotari daca informatiile respective trebuie indepartate. Va rugam sa folositi optiunea de notificare a moderatorului pentru orice informatie care vi se pare suspect sau ilegala.

www.publicitate.ziarulteleormanul.ro poate lua masuri in privinta utilizatorului sau a informatiilor inregistrate de acesta.

Utilizatorii isi dau acordul ca prin postarea anunturilor pe www.publicitate.ziarulteleormanul.ro, acestea sa poata fi publicate si pe site-urile partenere.
Obligatiile www.publicitate.ziarulteleormanul.ro

Site-ul nu are obligatia de a controla informatiile oferite de utilizatori si disponibile pe site. Materialul furnizat de utilizator poate fi neplacut, vatamator sau inexact, poate contine greseli de scriere, singurul raspunzator pentru forma, continutul sau exactitatea materialului furnizat fiind utilizatorul. In eventualitatea unei dispute, compania este absolvita de orice raspundere sau despagubire (directa sau indirecta) de orice fel, cunoscuta sau necunoscuta, ivita in vreun mod care are legatura cu disputele.

www.publicitate.ziarulteleormanul.ro isi rezerva dreptul de a stoca in baza de date anunturile si adresele de contact furnizate de utilizatori, pe care o poate folosi in scopuri publicitare, dar nu isi asuma nicio responsabilitate fata de intârzierile care pot aparea la furnizarea datelor, nu are nici o responsabilitate in cazul stergerii, pierderii sau imposibilitatii de a stoca informatiile, din orice motive tehnice care pot aparea din cauze interne sau externe. De asemenea, compania nu isi asuma nicio responsabilitate in cazul in care serviciile sale nu pot fi accesate de utilizatori, din orice motive tehnice sau comerciale, nu ofera nicio garantie in cazul oricaror consecinte care pot aparea, cauzate de nefunctionarea serviciilor, intârzierea serviciilor sau securitatea aplicatiilor sale.

Intreaga raspundere civila si penala pentru informatiile publicate si / sau transmise pe Internet de catre utilizatori, precum si pentru consecintele care pot aparea in urma acestor activitati, revine in exclusivitate utilizatorilor.

www.publicitate.ziarulteleormanul.ro isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile de mai sus. La limita, isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale in orice moment.